11.8.11

aku anak angkat.

salam semua. err not felling well lah. oh mungkin terkena jangkitan virus selesema kasih sayang daripada Pijan dan Jaja :) oh tak pa. Allah bagi kita sakit sebagai kifarah dosa dosa kecil. maaf.

dugaan sungguh kalau masa ramadhan ni tak sihat kan. oh dugaan tu zaw. rilek zaw. rilek. eh esok hari Jumaat kan. okay sebenarnya esok aku nak pergi Program Anak Angkat dekat Pontian Johor. eh serius macam "oh tak sabarnya" masing masing macam " eh sapa lah pak mak angkat kita kan" "kalau lah kena masak juadah berbuka sendiri" " eh toilet dekat luar ke dalam" dan bla bla bla. ok ni memang pengalaman pertama aku. so keterujaan tu macam lain sikit.

lepas tu ada yang cakap geng lapan dapat pergi sebab guna "orang dalam" eh memang lah bangga gila bila dapat kawan dengan MPP pulakkk kan :) so nak kesana kesini senang lah sebab kawan dengan MPP kan? otakkkk luuu orang. gua pergi program ni sebab gua nak. gua pergi sebab first come first serve lah!!!

dah kenapa bulan bulan puasa ni ramai betul yang buat aku berasap asap entah lah.

errrr okay lah doakan perjalanan kami 40 orang ni. semoga aku dapat keluarga angkat yang baik. amin.

13 comments:

nadiah said...

haha masa saya first time join program anak angkat dulu pun terfikir pasal toilet tu. nasib baik dapat yang toilet kat dalam.hoho..

Anisa Hang Tuah said...

zaww...semoga zaw sentiasa dilindungi Allah..

mimi fatin said...

jaga diri di sana :D

iKhRam said...

penah demam masa bulan posa..

memang sukar sgt.. mana dengan demam, mana nak practical mengajar kat sekolah.. huh..!!

apapun
amalan perlu dipertingkatkan.

selamat berpausa dan semoga cepat sihat ye cik zaw ..

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah,.enjoy ya kat sana,.=))

auny aizie said...

ye ye ye aku BANGGA DAPAT KAWAN NGAN MPP. aku kawan ngan mpp pun sebab nak join SEMUA AKTIVITI KOLEJ ah, so dgn itu aku dapat kongkerrrr segala aktivit yg MPP buat.

pikiran otak sempit mane tah pikir camtu. kemon lah, matang lah sikit kalau berfikir tuh.

caraa kau seolah olah macam dengki pun ada. eh ye ke ? hehe

okay aku komen macam aku tgh up entry untuk blog sendiri kan?
lalalala

ikhlas , auny.
K bai

Myra Arshad (: said...

nanti kirim salam kat anak keluarga anak kau. nak yg comel2 je. hihi.

p/s: peehh. header baru tu. wow :p

Botak said...

apa motif program ni sebenarnya?

ENCIK TIKUS said...

mpp amende woi ? majlis perhimpunan pelajar ? kakakaka...

noraliza said...

amin..zaw dtg pasir gudang johor sekali..hehe

ARJUNA.Inc said...

hye?lma x mnjengah..haha..sabr2~~..bulan2 pose ni kalo brsbar..g bnyak dpat pahla..huhuhu

wan azie said...

kita punya program ari tu kat batu pahat....best....sgt best ~

dotblogspotdotkom said...

moga kamu selamat dimana saje .... huhuhu