8.8.11

muak.

salam ramdhan semua. eh ada orang tu baru balik dari Sarawak lah. eh eh agak agak abang belikan tak ole ole untuk kita? HAHA.

ah muak gila hari hari pergi bazar. makanan yang sama je. hari hari makaan lauk asam pedas. fine. memang lah tu lauk feverete aku. tapi kalau hari hari makan asam pedas pun tak kelakar jugak.

i need something new like sambal sardin with telur dadar and sup ayam. ya ALLAH nikmat nya. rasa macam nak balik Seremban sekarang jugak. lepas tu masak sardin makan dalam bilik sorang sorang sebab kedekut gila. ah tak kelakarnya zaw!

bukan lah aku ni berlagak tak nak balik Seremban kan. tapi jadual aku sebagai seorang student yang tak berapa nak kaliber busy yaa amat. contoh macam hari Jumaat ni pergi Pontian.okay yang tu nanti next entry aku cerita kenapa sebab aku pergi Pontian jumaat ni tau.

test quiz presentation macam tak nak banyak lagi jer kan?

ahh serius muak muak muak dengan lauk bazar. tapi tu je lah tempat yang ada. biasa lah bulan ramadhan ni, perut orang berpuasa macam ibu ibu mengandung. kahkahkah

okay bai :)

10 comments:

Wanie said...

balik la hujung minggu zazaw..nape asikbeli lauk same je?huhu..try la yg lain xdela muak..:) ke takde option dah?kui3

ila said...

da bpe bulan ngandung?heee

ala ciannyer da muak lauk kt bazar.
wish u luck utk presentation

mimi fatin said...

samala... suka jugak asm pedas :) xde pilihan ye lauk kt bzar?

Al said...

try la bbuka kt masjid yg buat bbuka free plak? ke sane xde?

dotblogspotdotkom said...

lauk PARAM ( PASARA RAMADAN ) nih dimasak tengahari.... lepas tu... jual ptg.... makan nye malam... hangat kan lagi lauk tu.. makan plak sahur... mana le tak muak....

moral of da story for today is...

masak la.... walaupun goreng telur.....

NICK IRFAN said...

ape2pun lauk ibu masa lebih sedap hari2 pun x muak.. hehe

iKhRam said...

relax la girl.. esok lusa dah nak raya buka sgtlah posa tu dgn lauk sardin.... apa kata nnt berbuka kat umah aku.. mak aku masak sardin sgt sedap.. tak tipu..

noraliza said...

beli lauk lemak cili padi pulak ar zaw..hehe

BM said...

ko tak masak ke wei?

padle said...

demand macam2 la ko ni....hee