16.8.11

terasa diri dihargai

salam semua. aga kareba? betul ni tak tipu yang aku rasa gila rindu nak update blog. tapi tu lah kekangan masa sebagai student yang pura pura busy macam PM tak meng izinkan. iyer lah mana tak nya aku kan baru pulang dari pogram anak angkat Kampung Kuali Sungai Kukup, Pontian Johor tu. eiii seronoknya tak terkata. memang terasa diri dihargai.

lepas tu test dengan quiz macam tak nak kalah sangat pulak kan.

kiteww cakapp dewkat awak semuew yang awyah dewngan ibuww angkat kitew seporting gilew gilew gile punyeww gilewww. awkak awdik awdik kiteeww punn sangatt bawek. (erk kejadah apa cakap macam ni. gedik. heh heh heh)

lepas tu eh seronok lah. dengan merewang nya. macam cool gila okay. naik naik feri. then pergi Tanjung Piai. then lepak Resort Tanjung Piai sambil tengok bulan. subhanaALLAH nikmatnya nya masa tu. habis rasa hilang segala bebanan keje dekat Melaka tu. serius. dan paling bangga kan. kan. kan. kan. Singapore tu satu depa aku je. keh keh keh.

pengalaman yang sangat seronok. sangat seronok. dapat naik lori konon konon bajet bajet macam ala hindustan depa tangan ditiup angin. bila ayah belok simpang habis tersembah ke lantai lori semua orang. kah kah kah

nanti aku update bagi upload semua gambar gambar okay.

masa dekat sana aku demam. tapi aku kuatkan jugak semangat aku. malam malam tidur macam dalam ekon gua cakap sama lu. tak macam Melaka. Panas.

errr suara aku dah rock gila gila ni. tadi call lah Najihah dekat rumah. lepas tu sampai hati Najiha tak nak cam suara aku. dia boleh cakap macam ni "oh kak ja ke? ingat lelaki mana lah tadi" ahh sampai hati cakap macam tu. teruk sangat ke suara aku ni? ha ha ha ha

okay bai :)

8 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

untung la dpt merewang,.=p

mimi fatin said...

waa.. bestnya baca... upload k gmbr :D

iKhRam said...

jgn lupa upload pic yer adik zaw yang sir ikhram rindui.. hahaha

auny aizie said...

untungla g pogram anak angkat .
KAU BODEK MPP ehh ? ;D ;D

BM said...

hehe....aku tidur mlm2 sejuk je kt melaka ni..heh

Anati Soki said...

kalau ko bz ngalah kan PM aku nih bz ngalah kan sapa? william shakespeare? wahahahaha
weyh!! sebulan dah tak online!! harini baru sempat blgowalk kot!! rindu weyh~

noraliza said...

wahhh..cepat skit yer dak PM upload gambonye..ngeh3

Myra Arshad (: said...

aaaa. sakit mata baca apa yg kau tulis tu. tambah2 part bold tuu. idok menahan.