22.8.11

shopping raya

salam semua. raya lagi berapa hari jer lagi kan. tak shopping raya pun lagi. fine memang aku ada shopping raya, tapi aku shopping raya untuk family aku. bukan untuk aku. betul betul yang aku baru beli yakni selendang warna cokelat. iyer lah tahun ni kita pakai warna cokelat. ada sapa sapa yang pakai warna cokelat tahun ni?

tadi pergi teman orang shopping raya. iaitu man, aziah dengan nods. wow man punya demand macam ferempuan punya demand. katok sekali baru kau tahu man. sakit kaki kaki aku ni hah.

kehkeh tadi g bazaar peringgit. wow aku rambang mata. macam macam makanan ada. berlambak lambak. syurga makanan sungguh. sekarang aku dah tau kenapa man suka niaga dekat bazaar peringgit. sebab nya dekat situ ada lautan ferempuan jururawat yang cantiks cantiks. kemain betul dia tadi bajet macam semua ferempuan tu kenal dia jekkk. femes sekejap dia dekat bazaar sebab semua org tegur dia. okay rasa jalam macam artis. okaydahkenapaakuceritapasalman entah !

tahun ni aku balik raya dengan Kak Mi & Ema. well kita orang biasalah. bajet bajetmacam duduk nun jauh di Utara Tanah Ayaq. padahal Seremban je ponggg. then balik raya sama-sama-sampai-rumah-matikan-enjin-kereta-nenek-sambut-di-muka-pintu-dengan-lafaz "cucu aku dahhh balik. cucu aku dah balik raya" okay cool gila lah kalau macam tu kan Ma? HAHAHAHA. padahal memang tak dapat pun kalau macam tuu. tauuu dahhhh

balik shopping raya tadi radio apa tah mengeluarkan kata kata "PEREMPUAN GANAS ORANG LELAKI TAK NAK" man terus kuatkan radio dan pandang dekat aku. sekarang kau orang agak-agak apa motif man pandang aku dan kuatkan radio? okayyy man. fineeeeee. fineeee. fineeeeeeeee. HAHAHAHA

okay bai :)

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

zaw..selamat hari raya.
selamat pulang ke nogori yee
ade gosip gesup roger kak nis.
hehe

auny aizie said...

huh nasib baik aku lemah lembut sopan santun dah ayu

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini satu hape pon tak beli lagi utk raya taw,.=(

iKhRam said...

cik zaw..
baru nak sedondon dgn hang balik soghomban ni..

nampaknya hasrat den ni musnah utk ghayo taun ni..

tomatokering :) said...

hahaha nakalnye nenek kalau cakap camtu . hihih

camat hari raya ! ^^

Wanie said...

coklat?? tak same..
jangan ganas2 sangat ye :P

noraliza said...

hahaha..selamat hari raya kat dak zaw yg ganas nie..hehe

Liza Razak said...

selamat hari raya, kalau x de baju raya..masih sempat lagi beli :)

ENCIK TIKUS said...

gua xd baju raya... wwuwuwuwuwuw

Hans said...

hahaha
dia nak suruh ekau jangan ganas2 dah la kut lepas nih

Far8 budak baik said...

kau ganas sgt lahh tu..
waaaahhhhh
wehhh sonok gile nenek
kau sambut mcm tu..
klo nenek aku..
haaa cakp macam gini..
"anak sape kau bawa ni nak"
haha!