9.9.11

MALAS

Salam semua. ahh hari ni hari Jumaat. esok hari Sabtu. lusa hari ahad. Ahad dah kena balik Melaka. rasa macam "alahai malas nya nak balik Melaka. belajar jarak jauh boleh tak nek" pangg panggg limapuluhkali ! hari malas yang ditunggu tunggu untuk pulang ke Tanah Menuntut Ilmu !

aku rasa macam sekejap sangat ni cuti dua minggu. macam tak rasa apa apa apa apa dan apa. serius rasa macam nak je tambah cuti tu lagi. apakauingattukolejatokkaukezaw !

oh esemen tak siap. notes tak baca. apa nak jawab pun tak tau nanti tu. ah malas malas malas malas nak balik. NekPah ni tak habis habis suruh aku pack baju. gaya macam nak suruh aku berambus cepat cepat je dari Teratak Keriangan ni. sentap hati kitewwww T____T

lepas ni kena fokus dengan aktiviti kolej, quiz, test, esemen, kuliah, MUET. ohh sapa pernah amek MUET? boleh share dengan saya? hikhik. susah ke senang? senang ke susah? ke susah senang?

kak mimi tiba tiba cakap "tahun lepas akak lah orang paling malas nak balik UM. sekarang ni tak lagi dah. tak de rasa apa apa. korang pulak yang rasa."(sambil gelak jahat dan bermuka bangga)

kak mi kejam ! T______T

fineee mentang mentang dia dah kerja. lepas tu duduk rumah bolehlah cakap macam tu kannn...


motif gambar? tak tau -,-

sesungguhnya saya tidak mempunya sebarang secebis sekelumit mahupun sedikit perasaan untuk pulang ke Tanah Bersejarah Melaka. sekian. bai

7 comments:

Anonymous said...

melaka panas ye cik zaw

auny aizie said...

tp melaka ada ' baju mesiaaaaaaa ' ahaha

noraliza said...

hahahaha..cuti sendiri jewlah zaw

iKhRam said...

nampaknyer,
saya ni leaps field trip, barulah tak homesick

nampaknye kene la g jalan2 la masa kat kampus.

Suhami Ahmad said...

haaa...selamat balik ke melakau...

Botak said...

semuanya susah., apatah lagi bila bercampur dgn malas, lagi lah susah., hehehehe.. :D

zunah said...

cantik lah gambar tuu :)