6.9.11

cuti raya sudah habis bro :D


salam semua. bila bukak mata confirm akan teringat esemen Business Plan subjek Entrepreneurship yang tersengguk sengguk macam malas nak jalan tuu. lepas tu teringat dengan Quiz Islamic Accounting lah pulak. aghhhhhh.

lepas tu teringat dengan test Banking. bila nak bukak notes Banking apepasal macam lain je rupa notes ni oh rupanya saya tersalah ambil notes IWM. tak guna. dah acane aku nak study ni? lalai kau zawww. rakus nak balik raya tak bertempat ! aghhhhh.

walaupun raya aku tak berapa nak seronok macam raya kau orang, aku tetap nak buat raya ni seronok bagi diri aku. so Ahad hari tu berkumpul lah member sekolah yang dari form one sampai ke form five tu. seronok lah kan. lama tak jumpa punya pasal.


kenapa bohari lagi putih dari minoy ya?


lepas makan mesti lepak dekat buai. oh rupanya rumah aku banyak buaian -,-


oh ni izzati dan kiya :)


kalau nak tau kerepek pisang yang NekPah buat dia sorang je yang makan


entah macam mana aku boleh terjatuh. sakit pinggang tangan aku sampai sekarang boleh?
yang atas motor tu semua pakat mengelakkan aku. sumpah sakit wey. minoy boleh cakap
"eh ja kau kenapa"
kahkahkahkahkah. aku pun tergelak :D


nak balik dah salam sikit nak pow duet raya lah tuuuuu


ni NekPah. bagi saya dia cantik sangat :) sapa setuju?


booo sikit sama diaa.. boo bajet model. huh


ini cokelat ada gambar saya dan kiya. thank kiya sebab susah bagi :)
oh baru teringat yang cokelat tu tak bermakan lagi
hihihihihihokkkkkkkk

cuti nak habis dahhh. haihh. ahad ni balik Melaka.
okay bye :)

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

zaw.
selamat belajar semula

belajar rajin2

ok

:)

Myra Arshad (: said...

stadi baik2 :)

sitihanisahali said...

cuti dah nak abes.wwwuuuuuu T.T

dotblogspotdotkom said...

welkam bek 2 skul......

apik pehe said...

hehehe..beraya sampai tak ingat..haaa..kan da jatoh..hehehe

Far8 budak baik said...

tu ar kannnnnnnnnn....
mmg nmpk badjet comel je dy tu..
haha! setahun sekali je jumpe kn..
mmg ar rindu habis...
wehhh ak pun same..
nak masuk u balik dah..
uwaaaaaaa

Aweyn said...

slmt hari raya cik zazaw. sy dtg xnk duit rayaaa,nk coklat yg ada gmbr tu je

hihi~

iKhRam said...

amboi..
raya, raya puna da souvernier.. dahsyat..!!

noraliza said...

cane leh terjatoh zaw..adoi..

selamat belajar kembali :)