28.9.11

Presentation

salam semua orang. oh rupanya insan yang bernama zazaw ni lama sangat dah tak update blog. sebenarnya nak cakap yang aku suka Presentation. sebab boleh tanya orang soalan. dapat dapat kalau orang tu Man. tapi kenapa kena Man? heh.

sebenarnya point nya pasal PRESENTATION. ye sem lima ni, yakni sem terakhir aku, presentation macam tak lekang. kalau dikira pakai jari jemari memang hari hari adalah. oh memang ohsem.

apa kau orang rasa bila kau orang dah siapkan prop untuk presantation dengan dah berdiri in front of your classmate but then bila aku cakap " okay guys please refer your book page 84" and whole of my classmate macam blur dan blur macam sorang sorang rupa kena ketuk dengan periuk.

lepas tu aku and my groups members dekat depan tu lagi lah muka macam tiga kali blur dari die orang kan. "kenapa die orang blur ni" and my sir also blurr. oh Tuhan rupa rupanya kite orang tersalah topik untuk present
-____- tetiba terasa macam seisi kelas mengebooo kami berempat sampai tak ingat dunia. rasa macam nak terbalikan meja je. kehkehkeh

terima kasih sir Faizal my Takaful Insurans lecturer because give us another change to make another presentation. nasib baik tak deduct marks. 5% okayy !!.

kau bayangkan gagahnya tidur lewat sebab nak siapakan bahan presentation but then bila dah sampai kelas. tersalah topic dan tajuk. hish dah la mangat gila sebab kita orang group first tau. sekali tersalah sampai ke sudah kena bahan.

okay kesimpulannya sekarang. sila tengok tajuk dengan betul masa nak buat presentation ye. jangan jadi macam kami. rakus gelojoh.

motif gambar : kami ada gigi. sekian. bai

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

bahahaha

iklan colgate

padle said...

aku pon dah update jugak woi!!!

noraliza said...

iklan gigi ea zaw.. hahaha..selamat ada peluang ke2..

syamimi fatin said...

haha nsib bole tukar lain... comel je iklan gg tu, ceria semacam! :B

azalia hjsalleh said...

kesiannya dak chumel nie
x pernah lg jd mcm tu
pe pun gud luck zazaw ;)

Aweyn said...

ohh my
mcm mana boleh silap tajuk ni? haha

iKhRam said...

well prepared to penting..!!
gudluck girl..

Myra Arshad (: said...

hahaha. gelojoh sangat :p

p/s : putih berseri gigi. apa rahsia? :D

BM said...

oit..
gelojoh nak present la ni
kakaka....