6.10.11

sibuk-busy


salam semua. again my assigment Islamic Financial System was rejected by my letcurer -_- rasa nak tumbuk muka sendiri limapuluhlimakali tanpa henti. aku rasa aku kena mandi bunga sebab nyemanjang esemen dengan presentation kena reject kan? oh tak kelakar.

memang tak nak kalah minggu ni, esemen, quiz, test, presentation, kelas malam macam tengah beratur tunggu angka giliran dekat Bank okay. semua kena submit, semua kena settle by end of this week. oh by end of this week tu esok lah. JUMAAT. terkangkang !

cuba kau bayang kan sekejap bagaimanakah keadaan aku? itu yang kalau ter emo emo tu "aku mohon mahap lah ye" dan paling sedih, tidur pun tak cukup T___T

dengan exam MUET nya 12hb ni, gila super awesome. duh !

tapi disebalik kesibukkan aku as student yang tak berapa nak berkaliber sangat ni, aku ada kawan kawan yang super awesome. especially to my classmate and my batch lah kan, i heart u guyss so much and much. thx for cheer up my day and maked me laughing non stop dan sampai kena sound pun. padan muka zazaw. tepuk tangan kuat kuat.

oh jadi AJK SPR ni banyak dugaan dan cabaran yer? as sobru minal iman ya zayyani :)
kehkehkeh


madam munirah kata
"kenapa panggil dia zazaw. panggil dia zayyani. apa maksud nama zayyani?"

aku : "yang cantik"

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah *muntahhhhhh

okay bai :)

7 comments:

syamimi fatin said...

wah, sedap nya nama... zayyani, mksud pun best haha

mimeben said...

wah AJK SPR..hee KPM mana ye?:)

Myra Arshad (: said...

hi ZAYYANI. sabo ye eseimen kena reject :p

budak penjara said...

yang cantik?? cantik kerr??haha

auny aizie said...

" harap muka je cantik , tapi P***K "

kahkahkahhh :p

iKhRam said...

sibuknya saya sekaran ni
boleh tak nak ngadu kat sini..

"bila lah boleh balik kampung dan merehatkan minda nie..!!??"

aizu's life said...

hi.. ex-kpm ke.. mane??
cam kenal je mdm munirah tu.. :)