18.10.11

oh masih sibuk lagi


salam semua. hai kawan kawan. haah aku busy macam apa jer. tak cukup kaki tangan kalau boleh nak guna hidung,tapi tulah hidung ni kesan nya untuk membau sahaja.

tekanan tekanan. minggu lepas. pheww aku cakap macam apa jer. minggu segala penyeksaan tau. eye bag dekat mata dah berebag bag keluarnya. KAHKAHKAH ! oh exam MUET minggu lepas. power. nasib baik lah aku bernasib baik dapat tajuk yang macam boleh nak let go jugak lah. alhamdulillah.

tinggal nak settle kan segala quiz quiz, test test, presentation presentation, esemen esemen. dan kemudian berjumpa lah di FINAL masa hari raya aidiladha nanti tu dan dengan rasminya tak balik ke tanah Negeri Sembilan okay. alah chill lah zaw. raya HAJI jer kot. apa ada hal. padahal pagi raya nanti menangis lah kau. orang makan ketupat kau makan maggi. wuwuwuwuwuwuw :D

aghh serabot baq ang! final sem dah aku. lagi 22 hari nak final. dan maka babai lah KPM Bandar Melaka dengan linangan air mata dipipi. bajet.


masa ni pakai baju Koperat. lepas tu baju ni sebijik macam pemandu bus DELIMA.
sungguh kelakar bila ada orang yang tersalah sangka.
apa ingat perempuan pemandu bus kah?
kahkahahkahkahkahkah

aku memang suka buat hal pakai selipar. orang lain pakai kasut. nasib nasib je nak kena pijak dengan kasut tumit tinggi tapak runcing Madam Del. kalau kena menangisss setahun. kahkahkah

okay bai :)

6 comments:

azalia hjsalleh said...

nice photo ! nak kena denda zazaw nie

Aweyn said...

high 5 jom geng pakai slipar g kuliah! haha!

btw jgn sedih2 x dpt balik time raya haji. aweyn dulu pun x balik sabah gak :)

Myra Arshad (: said...

peehh. dah super senior la skrg kn. gdluck for ur final. and takya la bajet nk nangis sgt. pasni sambung stadi lagi tau :)

p/s : driver bus pun driver bus la. cun what :p

Myra Arshad (: said...

peehh. dah super senior la skrg kn. gdluck for ur final. and takya la bajet nk nangis sgt. pasni sambung stadi lagi tau :)

p/s : driver bus pun driver bus la. cun what :p

Myra Arshad (: said...

peehh. dah super senior la skrg kn. gdluck for ur final. and takya la bajet nk nangis sgt. pasni sambung stadi lagi tau :)

p/s : driver bus pun driver bus la. cun what :p

Munna said...

comel jek...dulu2 time study pun redah je pkai selipar...high heel sume buat hiasan je.

*xsuka MUET =.=*