25.10.11

final.


salam semua. awak semua nak tau tak? saya hanya tinggal satu bulan jer lagi. satu bulan jer lagi. lepas satu bulan tu nanti entah macam mana lah keadaan diri saya ni haih -_-

kalau kau orang nak tahu kan, sibuk-busy punya pasal sampai tarikh final exam pun boleh lupa. sibuk-busy punya pasal sampaikan baru tersedar yang final lagi dua minggu. dua minggu. dang ! dan dan yang kelakar nya subject pertama kan Islamic Accounting. dang lagi sekali !

oh kalau awak semua nak tahu kan, yang masa exam tu nanti Hari Raya Aidiladha. alah yang macam aku cakap tu lah, hari raya haji orang lain makan ketupat rendang ayam yang sedap gila tu aku dekat sini dengan kawan kawan nanti gamaknya makan apa kau nak tau? makan maggi. oh dang dang dang !

ini sem terkahir aku dekat KPM. tinggal sebulan jer lagi -_- lepas ni kena berpisah dengan budak budak ni. tak tau nak face bila kena berpisah tu nanti. apa ingat orang macam aku tak reti rasa sedih ke? reti tau. aku tak suka dengan perpisahan. sedih tau tiga tahun buat segala benda sama sama. at the end kena berpisah. tak pa lah adat bertemu mesti kena berpisah zaw.

okay lah nak ucap Selamat Berfinal dekat budak budak KPM Bandar Melaka especially dekat geng lapan, classmate, my lovely batch and warga KPM.

annual dinner 21.10.2011
black and red
kita biasa biasa jew. hikss

task terakhir : Presentation Business Plan subjet Entreprenuer. berdebar rasa hati. anyone pernah ambil subject ni?

ok bai :)

10 comments:

syafiq roslan said...

gud luckk final....slamat makan buku...:))))

iKhRam said...

sama la kisah hidup kita..
yg bezanyer..
annual dinner saya bakal berlangsung 15 nov.. lepas exam tue !!

hahaha

azalia hjsalleh said...

gud luck syg

Anisa Hang Tuah said...

gud luck utk final.
awak cntiklahh

hee

jannah latif said...

raya haji thun lepas pn akak xblek.. sorg2 kt hostel! mmg terbaek..

bsness plan? haha.. gud luck zaw! :D

Aweyn said...

gudluck cik zazaw yg pretty ^^

noraliza said...

gud luck zaw! hot gitu hitam merah :)

Munna said...

gudluck utk exam ye =)

cntik baju =)

YusRa said...

yup i penah amik sbb i student bisnes

syakey said...

ini yang terakhir, buat yang terbaik!!

;)