4.11.11

raya

assalamualaikum semua. sekarang ni asyik hujan nyemanjang kan? sekarang ni aku memang redha jer kalau hari hari kena hujan dari bangunan SAMB ke Kolej lama tunggu bus.

rasa nak tergelincir urat kaki bila kadang kadang licin licau nya lantai tu kan. harungg jer lah sambil bukak kasut. boleh macam felling felling hindustan yang macam hum sath sath hain tu. heh.

Final time Hari Raya Haji kadang kadang memang sangat mencabar. pertama kali raya ni tak balik. tak pa lah kan, boleh rasa macam felling fellinng duduk over the sea kan? padahal?

tapi tak pa, we as sem lima student dah organize satu aktiviti baek punya which is BBQ Malam Raya. okaylah tu daripada tak da kan? tak da lah malam raya duduk sensorang menangis sebagai kan. (padehel nek sedepkan heti senderi)

tapi aku ni manusia biasa je, sekarang ni pun aku dah mula rasa sebak T_____T

okaylah "Selamat Hari Raya Aidiladha Semua" makan ketupat rendang tu jangan lupa aku okay. aku tunggu kau org update pasal raya kau org :)


muka orang Sarawak dengan Nogori yang tak dapat balik raya
T____T
demi Islamic Accounting aku korbankan segalanya
eceh.

okaybai :)

9 comments:

shazzy :) said...

selamat hari raya awak! saye pon beraya di perantauan jeeeee

Aweyn said...

aweyn pon da 2x beraya haji kt perantaun. tahun ni je la raya haji kt rmh..

takpeeee zazaw! best tu sambut ngn kawan2. no worries, ia akan mjd kenangan yg best tuk awak kenang nnti :D

Anisa Hang Tuah said...

selamat hari raya zaw.

kak nis pun raya haji biase2 jee

ehee

Anonymous said...

zayyani hidung anda kembang tapi menawan

Botak said...

selamat hari raya aidiladha.,
sisa ketupat dan rendang untuk anda., hahahaha..

Myra Arshad (: said...

holloh. cian budak tu tak dpt balik raya ye. hehe. jgn jeles eh aku cuti seminggu. selamat hari raya zaw!!

Juliet_iRa~" said...

salam aidiladha..

jgn sedih2!:D

iKhRam said...

samo la kita tak balik ni ha.. sodey yo ghaso hati den nie..

selamat hari raya aidil adha k?
gud luck

محمد رازيق said...

salam idul adha. jmput lwt blog :)