24.11.11

sedih sangat ni :(

assalamualaikum semua ! quick upadate jer ni. exam dah habis. belajar pun dah habis. pung pang pung pang sekejap je rasa dua tahun setengah tu. Hari sabtu dah balik Tanah Kelahiran untuk selamanya lah kot. memasing pun balik Sarawak lah, Kelantan lah, Terengganu lah, Pahang lah. ish macam macam tempat ada ! entah bila lah dapat datang Melaka lagi.

sumpah i'll miss Melaka sangat sangat dan sangat. sebab dekat sini ada sentimental value. hati ada dekat Melaka. seriuosly aku sangat sedih. kalau sapa yang kenal kita orang dekat Kolej tu memang kita orang lapan orang sangat rapat macam sangat tak boleh berpisah.

of course aku rasa gembira sebab habis belajar. iye lah. tak payah dah nak fiker pasal assigment, test bla bla bla bla dan bla bla bla tu semua. tapi dalam gembira mesti ada sedihnya yer dak?

tadi lepas exam paper last yakni Takaful pergi lah karoke dengan housmate semua tu. sumpah seronok. sumpah release sangat tension tu tadi. bayangkan lah dua tahun setengah bergelumang dengan segala buku buku dan course Diploma Islamic Banking and Finance. sekarang bila kemas balik notes notes tu, lahaii sodeh nyo den gaso.

then 5/12/2011 aku mula pratikal dekat salah satu Institusi Islam dekat Negeri Sembilan. hihihi cuak nya rasa hati. nanti kalau terjumpa aku dekat salah satu Institusi Islam tu buat tegur lah yer. HAHA. okay latter i'll update dengan gambar gambar yang superb !

ni nak pergi tenangkan hati dan bermesra dengan roomate untuk kali yang terakhir. okay bai :)

p/s: sakit dan sedihnya nak berpisah. geganas aku. ada lembutnya :D

8 comments:

budak penjara said...

suara lunak ke nk karok??haha

shazzy :) said...

babe sep sikit! even i kat mrsm jasin dulu kejap je pon sedih sgt nak tgal melaka oh. takpe, u'll find new friends, tapi kawan-kawan lame sentiasa ade dlm hati :)

Myra Arshad (: said...

takpa2. nanti jumpa la kawan2 baru. buat reunion sokmo :D

noraliza said...

rilek zaw xmu nak lembut sgt atinya..hehe

Anati Soki said...

dalam hati ada tahman zazaw ni.. ngeeeee
toksah sedih2.. perjalanan anda masih jauh. teheee

iKhRam said...

sy skrg ni tak sdey sgt.. hahaha sebab tgah bercuti kan..??

nnt dah sibuk nak keje nnt
agaknyer masa tu la sedey.. kengkawan yang bersama2 selama lima tahun setengah tu dah tak de.. huhuhuh

yuyune said...

bley laa karaoke sesame pas nehh. heee
gurl dear, ganas cner pun, lembut gak.
"dlm hati ade tmn" hee

fara said...

Rindunyaaaaaa :(