16.11.11

sedih

assalamualakum semua. fuh sana fuh sini tiup napas tak berapa nak lega sangat. naseb empat paper dah lepas, tinggal lagi tiga paper lah pulak. okay tiga paper termasuk dengan MUET Sabtu ni. i hate listening test. pfttttt. doakan aku.

okay kalau nak tahu minggu depan aku dah tamat, final, akhir, end, hujung dan segala galanya berkaitan dengan akhir untuk sem lima ni. ukhh sedar tak sedar dah dua tahun setengah aku dekat sini. lahaii sekejapnya masa tu berjalan jalan kan.

macam mana lah nanti tu nak face 26hb11 ni. sedih baq ang. apa ke tidak nya, bangun bangun tidur nampak muka roomate, dalam kelas muka roomate, melepak muka roomate, naik bus muka roomate. dalam erti kata lemah lembutnya memang segala galanya dengan roomatelah kan. wallahi aku pasti akan rindu kenangan ni. rindu sangat. sekarang ni pun aku dah mula rasa rindu mencengkam hati. puihhhhh.

ni G-Eight makan dia. geng tahan maki katanya. haah hidup kita orang dekat Kolej tu belajar, gelak, lepak, belajar, belajar, gelak lagi, gelak lagi lagi dan gelak gelak lekah lekah kahkahkahkah. lapan orang tak pernah berpisah -_-


credit picture : auni facebook as usual saya insan yang malas hanya mencilok di fb auni.

okay bai :)

11 comments:

Aweyn said...

pastu da nak sem 6..sem akhir..lagi sedih nk tinggalkn kawan2. wuwu ;(

Anisa Hang Tuah said...

MUET?all the best zazaw..

auny aizie said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nangessssssssssss T_____________T

iKhRam said...

saat remaja yg sgt mencabar
namun kita lalui dgn penuh gembira..

bila tiba saat dewasa
nak melepaskan, pasti ada sengsara..

kalau boleh
mau diputarkan masa..
tp tak sanggup nak study semula..

apapun
teruskan dgn usaha
usaha maju jaya..

selamat berjuang
utk masa depan
cik zazaw
yang sir ikhram sayang..

p/s-sedihkan??
pjg usia, jumpa lagi di masa akan datang..

azalia hjsalleh said...

same la kitaaaaaa
ada rezeki jumpalah nanti k

Botak said...

belajar, gelak, belajar, gelak., bila time exam semua lupa., hahahaha..

hafeez said...

all da best..

msrh's said...

best wishes! :)

Myra Arshad (: said...

untungla kan dh nak habis stadi.

hiro said...

muet tu kacang aja..kakaa

DAUD said...

hidup kena teruskan