1.12.11

setiap bertemu pasti berpisah :|

assalamualaikum semua orang. it's hard to forget everything about Melaka. very hard. but life must goes on. pass is pass right? masa nak berpisah hari tu bersungguh sungguh aku nangis. dari Bandar Melaka ke UiTM Lendu aku menangis. bermaharajalela KakMimi menggelakkan aku. heh, Ema apa tah lagi, pantang peluang menganjing hebakk dia dekat aku sampai cakap "sedih bebeno. habis lah G8 berpisah"

balik balik pack barang terus ke Perak. hmm mengubat hati yang duka lara katanya. terubat lah sekejap. macam macam aktiviti aku buat jangan bagi ingat Melaka langsung. sampaikan naik boat from Kunci Air Manjung to Pulak Pangkor pun aku still rasa macam mimpi je lagi ni. karang tak naik Ema kata aku pondan. gua naik dengan lafaz bismillah dan tawakal sebab masayaALLAH ombak tak nak ganas lagi?

as i mention last week, i want to show you guys the picture ait? so nananana this is the picture :)
ada 408 keping gambar untuk lima jam punya kenangan.


last sem lima. last paper which is Takaful thank you so much Sir Ikhwan cause help me to snap this picture. khusyuk baq ang menJAWAB.



errrr Reunion cikgu sekolah rendah katanya. kami the only beauiful lady yang wearing baju Kurung dalam Jaya Jusco Aeon Bandar Raya Melaka pada hari Khamis tu :) KAHKAHKAH



gonna miss three of you dik. please be nice. please score A. please please please babap kan Junior yang jahat. KAHKAHKAHKAH!


karoke makan dia. enak berkrim sampai esok nya suara tak de. miss this moment so much. yaALLAH.

yaALLAH rindu lagi. hmm :(


sesambil tu boleh online sepam dua. . dulu aku karok dalam karoke jamban jer. dengar mic terbakar sampai BFF aku kena renjatan elektrik. naseb berpedoman lagi BFF aku tu. kalau idak masuk TV3 lah aku. KAHKAHKAHKAH.duNIAa dah maju. zaman dah berubah. eh apa kena mengene.


last but not least the sewel, the cengeng girl. biasalah dah gila sangat tu tunggu bus sampai berpewatakkan sedemikian rupa. lepas ni entah bila lah nak naik PutHup yang nak roboh tu kan? hmm

so end of Diploma in Islamic Banking & Finance at Kolej Profesional Mara Bandar Melaka. will mis this KPM and Melaka so much. magnet Melaka kuat. thank you so much to lecturer. semoga berjumpa di masa yang akan datang. hmm

ok bai :)

8 comments:

efa said...

betul setiap pertemuaan akan ada perpisahan waa teringat kat member2 plak windu huhu

azalia hjsalleh said...

mesti rasa sedihkan..

auny aizie said...

Hmmm aku hari hari tgk gambar gambar kita T_T

selamat berpraktikal zaww !

Anati Soki said...

heee... lepas nikorang buat reunion. :)

Myra Arshad (: said...

gmbr2 nk same je kan macam blog auny. hehe. untungler dh habis dip. bole kawen ! :p

Myra Arshad (: said...

gmbr2 nk same je kan macam blog auny. hehe. untungler dh habis dip. bole kawen ! :p

noraliza said...

xmu nanges2 lagi zaw..ilang keganasan tuu..hehe

snf said...

sempoilah masuk karok pakai bju kurung.hehhee.selamat menjadi guru :-)