10.12.11

Pratikal

assalamualaikum semorang ! semoga anda semua diberkati oleh ALLAH swt. sapa cakap kerja tak penat? mari sini aku nak potong kepala dia. kalau lah aku boleh belajar belajar dan belajar kan seronok? tapi kalau bab esement dengan test memang tak nak dah adab. azab ya amat !

hari Isnin hari tu mula ber Pratikal dekat salah satu Institusi Kewangan Islam dekat Seremban. alhamdulillah. ALLAH help's me a lot. Terima Kasih Tuhan ku. hanya padamu aku mengadu segala kesulitan ini.

sekarang ni kalau pergi kerja memang dengan KakMimi jer. jangan ditanya kenapa aku tak naik motor? biasalah NekPah kau ingat dia nak bagi aku naik motor? dulu beriaaa bagi ijin. sekarang? heh.

balik balik kerja memang dah tak de macam nak berlenggang lenggang online. tu ha atas katil lah tempat membongkang. lepas jer isyak terusss krohhh krohh krohh sampai pagi.


sedang mengubah diri untuk menjadi seorang muslim yang diberkati dunia akhirat. hidup kita bukan di dunia jer. here after pun kena fikir jugak. so as Muslim let's achieve Al Falah. Semoga Allah memberkati kita semua. amin.

and i miss Melaka so much -_-
okay bai :)

9 comments:

snf said...

Amin. semoga kehidupan hari mendatang lebih baik:-)

padle said...

fuyoo..praktikal kat tempat gempak!

Miss b said...

hai org bekerjaya.

hai.

hai.

hihi

Anati Soki said...

syok dia dah start praktikal. aku lg 2tahun kot baru nk praktikal. aduuuus.. T___T lamanya lg nk turn aku.
gaji first tuh.. blnja aku mkn. aku nk pizza :p

apek poyo said...

wahhh..dah pektikal dah..tingga la den kek melako nih..
hujung mggu ajo lah jojak ko somban tu

Myra Arshad (: said...

untungla dia dah praktikal kannn :D

Botak said...

praktikal lah masa untuk ngulor., hahaha..

iKhRam said...

selamat berpraktikal k...???
sir ikham harapa miss zazaw dapat mengutip seberapa banyak penglaman dan pengetahuan sepanjang latihan practical..

belajar la dari orang2 yg lebih berkepakaran dan hormatilah mereka..

jgn malu2 k? tak tahu kita bertanya.. kalau ditegur kita terima.. barulah berkat..

semoga sentiasa positif dan yakin pada diri.. insy..

amin.. kim salam kat nek pah

p/s - sori lama tak singgah.. sibuk dgn macam2 hal sebelum nak posting ni..

iKhRam said...

selamat berpraktikal k...???
sir ikham harapa miss zazaw dapat mengutip seberapa banyak penglaman dan pengetahuan sepanjang latihan practical..

belajar la dari orang2 yg lebih berkepakaran dan hormatilah mereka..

jgn malu2 k? tak tahu kita bertanya.. kalau ditegur kita terima.. barulah berkat..

semoga sentiasa positif dan yakin pada diri.. insy..

amin.. kim salam kat nek pah

p/s - sori lama tak singgah.. sibuk dgn macam2 hal sebelum nak posting ni..