28.12.11

menunggu

assalamualaikum semua. apo kaba sumo ni hah? den harap sumo sehat sontiaso. oh iye. iye... as usual. aku adalah seorang penunggu yang setia. bak pungguk rindukan bulan. hak hak hak.

sapa yang dah ikot blog aku. pasti tahu apa yang aku tunggukan. Result Final Year aku hari tu. alah result exam yang membuatkan aku beraya konon konon bajet di perantauan. padahal Melaka je pun. kecoh.sorang sorang sahabat aku dah dapat result. tak nak kalah memasing baq ang. berderet deret DL. 

cakap lah apa pun. cakap lah apa yang kau nak cakap, ex-Kolej (ex Kolej tak menahan) aku memang hantar result guna Pos Malaysia. baru lah adventure. memang tersangat lah adventure. mendera perasaan aku nama nya.

tak tertenteram aku nak berPratikal. terasa macam katak melompat dalam jantung boleh? perut jangan cakap lah nyemanjang sebu. gila kau tak cuak. fuh mendebarkan. alah kalau kau orang pun berdebar jugak kan? ala ala ala. baik mengaku cepat !

sekarang rasa macam ada rama-rama sedang berterbangan dengan rakusnya dalam perut


so disini saya meminta abang Posmen sila lah hantar result saya untuk menghilang rama rama di dalam perut. sekian. bai :)

6 comments:

Aweyn said...

cik zazaw mesti dapat result gempakkk punya laaa ^____^

Anisa Hang Tuah said...

zaw zaw..buat elok2 :)

Apik Pehe said...

hehehe..abg posmen tengok dulu

iKhRam said...

jgn risau
nnt dpt la tue..
mesti gempak result dia ni..

tu yg nebes sgt tu!!

Botak said...

kalau result teruk camne? hahahaha.. XD

padle said...

semoga dapat yang baik2 la hendaknye ye......