9.2.12

bus rosak.

salam semua orang. cuti aku habiskan dengan emergency ke Manjung Perak yang sangat awesome. sambil menyelam tangkap ikan lepas tu orang lain mula kerja 8.2.2012 aku mula kerja 9.2.2012. oi perjalanan jangan cakap lah. se teruk teruk hari aku pernah rasa. taubat dah aku nak naik buss 'tettttttt'

habis semua orang aku call, meseg tanya ada sesiapa yang dekat Perak tak, malangnya tak ada. terpaksa ni terpaksa lelapkan mata beli tiket Rabu pagi. okay apa, dari tak balik langsung kan. hmm.

sistem tak bagus. tak cekap, tak tak tak. ahh segala tak ada pada sistem tu. dah lah lambat sampai kat stesyen Bus Manjung. then bus rosak dua jam.. lepas tu panas, kan seronok masa tu kalau bus rosak tetiba ada seseorang yang datang bagi cendol pulut free. nikmat. tapi malangnya tak ada pun. berpanas berpeluh habis basah baju tudung dalam bus. yer lah EGO tak nak turun bus.

sakit segala badan badan. kot lah bus tettt tu ada sediakan pengurutan badan sebab sistem dia kan. tapi tak ada pun. terpaksa lah kerah tenaga Puan Milah ngurut aaakuuuuu

lepas balik rumah kena gelak KAH KAH KAH. adat dah tu kena kena gelak ni ha semua.

kau orang pernah tak naik bus rosakkk?????

okay bai :)

6 comments:

budak penjara said...

kakak angkat ak ade kt perak..hehe..msg la dia

Anati Soki said...

aku ni jarang naik bas zaw. nk rasa bas rosak tuh tak pernah lg la. takat rosak aircond tuh ade la.

azalia hjsalleh said...

x penah lg ada pengalaman naik bas rosak..
kalau kita jd awok, confirm dh nangsi =(

zulhilmi tempoyak said...

nk gelak gak bleh..??

hahahahaah... ;p

aliza zeke said...

bas teetttttt tuu bas ape zaw namenye? *kepochi..hehe

Hans said...

pernah naik bas yang aircond rosak je
gila azab waktu tu dengan panas nya
bau nya lagi
hahahaha


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html