1.2.12

kalut.

assalamualaikum semua. tak lama lagi tamat lah aku ber Pratikal dekat satu Institusi Kewangan Islam dekat Seremban ni. tipu lah cakap kalau tak sedih. itu yang aku bimbang. bila dah sayang kan sesuatu jenuh rupanya dan berat nak meninggalkan. tapi apa kan daya. hidup berjalan ke hadapan. bukan kebelakang.

overall tempat Pratikal aku best. dah dapat menyesuaikan diri. ia mereka kelakar. mereka open minded. mereka caring, mereka mereka. ahh best. jam satu petang wajib tidur. oh nikmat duniawi.

tadi Madam datang buat lawatan. melihat perwartakan dan suasana kerja anak murid tercinta gamak nya. aku dapat rasakan kedatangan Madam macam memberi semangat dekat aku. oh Madam Mun dan Miss Hadrah terima kasih daun keladi. dan kelakarnya, aku yang kalut. boleh masa nak jemput Madam dekat bawah aku ter punch card waktu balik.

nasib lah baik ada Kak Hawa. harap akak kasi adjust itu time ye? kasi cium muah muah sikit pipi kiri dan kanan.

apa punya perangai ni Zayyani? kalut dan Zayyani tak dapat dipisahkan. punya lah kalut macam Madam Mun tu raksasa yang datang nak melawat cacing. padahal Madam je KOT. hiperbola kau Zaw. Madam apa lagi bersungguh dia gelakkan dengan kekalutan aku. tak berubah rupanya kamu Zayyani.

well kalut itu comel apa?

8 comments:

delarocha said...

kena belajar jadi cool lepas ni ya

Anisa Hang Tuah said...

haa.kan?kak nis penah ckp pejam celik..kejap je nak dkt habis intern.. :)

budak penjara said...

kalut tu ase cam nk bg penyekeh je..haha

zazaw said...

kak nis : jyeahhh betul tu. betul. sekarang rasa sedih. HAHAAHAHAAHAHAHAH

Botak said...

kerja jelah kat sana terus., hilang sedih., hahahaha..

Suhami Ahmad said...

hoho...takpe, atok pun ada keunikan sendiri....dan atok percaya, kito mesti bangga dengan keunikan kita tu =)

padle said...

fuyoooo dah nak abes praktikal..........*jelez

Aziah Jamil said...

masalahnye, kalut kau tu comel ke??? hahahahha... weyyy.. xlama lagi boleh jumpa.. yeayy!!!!! i misshhhh you :')